Musikkvällar 2022

Välkommen till musikkvällar på Spelplats Vinbäcken sommaren 2022. Vi bjuder på livemusik av olika slag alltifrån jazz till blues, pop och musikal. Datumen börjar komma på plats och vi fyller på efterhand.

Glöm inte att boka bord och mat!

8 juli kl 19.00 - Livet & såna grejor - med Anna-Lena Brundin & Jan Sigurd

Med en räv bakom ena örat och en ros bakom andra bjuder Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd på Piaf, jazz och standup comedy om livet & såna grejor.

Anna-Lena Brundin: Standup-komiker och sångerska, känd från Svt:s Nancy & Carina i Daily Live, Mysteriet på Greveholm, En man som heter Ove, Släng dig i Brunnen.

Jan Sigurd: Monica Zetterlunds siste hovleverantör, humorist, författare & pianist/artist i Två och en halv flygel, Groucho & jag.

Köp biljett här!

13 juli kl 19.00 - Ladies in Jazz- Malin Östh Band

Jazz med kvinnliga förtecken.

Malin och bandet framför ett knippe låtar som för alltid kommer att förknippas med de stora kvinnliga rösterna. Känn igen, gunga och sjung med Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Alice Babs, Stacey Kent, Monica Z, Natalie Cole, Lisa Nilsson m.fl. Dessutom stipendieutdelning till en ung lovande musiker, läs mer på www.malinosthband.se

Köp biljett här!

14 juli kl 19.00 - Country/Soul/Funk/Pop

- En musikkväll för alla smaker!

Inställd men konserten ges den 23 juli i stället!

22 juli kl 19.00 - Jan Gerfast

- Bluesfest mitt i sommaren!

Jan Gerfast har varit med på den internationella blues- och rockscenen länge. Han har utvecklat sin egen unika stil och sound: "Groovy Blues". Om du gillar groovy bluesriff, gitarr och improvisationer har du kommit rätt! Han har turnerat, spelat in och jammat med internationella artister som: "Uncle" John Turner, Junior Wells, Willie "The Touch" Hayes, Angela Brown, "Big" Joe Turner, Erin Jaimes och många flera. Jan Gerfast – gitarr, sång, Magic Mama – keys, sång, Palle Carlsson – bas, Per Lindberg – trummor.

Köp biljett här!

23 juli kl 19.00 - Country/Soul/Funk/Pop

- En musikkväll för alla smaker!

Paula Wright & Matilda Åberg med band, Niclas Timmerby och Vera Kronbäck med band. Tre spännande musikkonstellationer bjuder på en härlig sommarblandning av egen och andras musik i Vinbäckens mysiga trädgård. Kvällen kommer innehålla allt från country, soul och funk till pop och visa på svenska.

Köp biljett här!

29 juli kl 19.00 - Sofi Hellborg med Konkarong

Konkarong har ingen startsträcka. Det är rakt på, full fart och tempo direkt. Det är funky, afro och jazziga snabba tempon. Det är glädje, kärlek, smittande och spridande av hopp om en bättre värld. Alltså så som vi lär känna Sofi Hellborg sedan tidigare. Och Konkarong, som hon har tillsammans med Robert Tjäderkvist, bjuder såklart fullt drag från början till slut. Sofi Hellborg - saxofoner, sång, Robert Tjäderkvist – keyboards, Magnus Lindeberg – gitarr, David Andersson– bas, Salieu Dibba – slagverk, Frank ”Frallan” Nilsson – trummor.

Köp biljett här!

30 juli kl 19.00 - MusikalQuiz under ledning av David Rix

Ett flertal unga musikalartister och solister medverkar och bjuder på charmiga och spännande musikalnummer. Dessutom kluriga frågor som alla handlar om musikal på något vis. En härlig kväll för alla musikalälskare! Välkommen!

Medverkande:

David Rix, Vera Kronbäck, Alva Åberg, Ängla Sigfridsson, Lovis Kronbäck, Joel Wisti, Theo Hansén, Ida Björkman, Clara Thörngren och Vera Willman.

Köp biljett här!

19 augusti kl 19.00 - Stand-up i trädgården med Thomas Pettersson

Välkommen till en skrattfest i trädgården med en av landets populäraste komiker! På plats finns nämligen Thomas Pettersson tillsammans med ytterligare två stand-up artister, Joel Andersson från Kristianstad och Sandra WestinBlomberg från Staffanstorp! Thomas trettio år på scenen innefattar allt ifrån stand up, krogshower och teater-föreställningar till tv-program som Dobidoo, Time out, Så ska det låta, Bingolotto och Bäst i test. Hans humor är infallsrik, vältajmad och härligt befriande och det är omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje.

Köp biljett här!

20 augusti kl 19.00 - Säsongsavslutning med Blues Night!

BREAKING NEWS!!!

Vi kommer ha ytterligare en gästartist.

Jalle Lorensson som är aktuell med ny platta från Wilmer X har lyckats få in oss i sitt tidschema och det är vi väldigt glada för.

Passa på att köpa biljett innan dom tar slut!

BergaBlues med gäster bjuder på en fantastisk blueskväll! Kvällen gästartister är sångerskan Jenny ”Blue” Jonasson, också kallad för Skånes blues- och souldrottning, 22-åriga gitarrvirtuosen Moa Swanström Borenberg och gitarrlegenden Pelle Holmberg! Det blir stökigt, rökigt, somrigt, svettigt och härligt! 


Köp biljetter här!